onsdag 1 augusti 2012

Dinas isblå Symphony, completed!

OS är i alla fall på ett sätt fantastiskt...


Jag sa ju att det troligtvis skulle gå snabbt, och här är den, färdig, fäst och klar, med Västerdalälven i bakgrunden - Dinas isblå Symphony. Jag var så ivrig att få visa upp den för er, och för den framtida ägaren, att jag till och med fick den fotad nu i kväll som framgår av bilderna. :)


Som ni förmodligen redan vet så har jag sedan tidigare stickat två koftor av samma sort - den HÄR och den HÄR. Koftan är stickad i Drops Symphony nr 10 Isblå med stickor nr 7 och mönstret kan du hitta på garnstudio.com eller på den HÄR länken. 
 Kragen är veckad vilket ger den en intressant karaktär. 


Koftan är figurstickad med flikar som går ner över höfterna, vilket är en snygg detalj. Om du inte stickat i detta garn förut så kan jag varmt rekommendera det, om inte annat för att gosa med. Det är helt magiskt! :)Och så knappen. Jag ville att den skulle återge färgerna från plagget men samtidigt lyfta fram det som något lite extra och jag tycker att knappvalet blev pricken över I. 

/Ulrika 

2 kommentarer:

  1. Härligt mysiga bilder och koftan, vad jag faktiskt själv vet, är otroligt behagligt att ta på. :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! :) Ja, det är meningen att bilderna ska vara aningens dunkla, det är ju kväll, och tröjan får bli det som ska synas i bilden, liksom. Och ja, den är otroligt skön att ta på. /Ulrika

    SvaraRadera